На Харківщині ліквідували масштабну пожежу на складах, що сталася через ворожі обстріли

На Харківщині ліквідували масштабну пожежу на складах, що сталася через ворожі обстріли

Укрінформ
У населеному пункті Харківського району ввечері 14 травня через обстріли з боку військ рф загорілися склади, пожежу ліквідовано.

Про це повідомляє у Фейсбуці пресслужба Головного управління ДСНС Харківської області, передає Укрінформ.

"В одному з населених пунктів Харківського району горіли відразу 9 будівель, що використовувались як склади на загальній площі 4000 кв.м. Ворожий обстріл стався близько 20:00. На гасіння вогню було направлено 5 оперативних відділень з Харкова. О 02:30 підрозділи ДСНС виконали бойове завдання з ліквідації цієї пожежі", - йдеться у повідомленні.

Загалом за добу рятувальники Харківського гарнізону ДСНС здійснили 17 оперативних виїздів, з яких: на ліквідацію пожеж — 11, у т.ч. пожеж спричинених обстрілами — 4, пожеж, що сталися з інших причин — 7; також 4 рази для проведення аварійно-рятувальних робіт, 2 — для надання допомоги населенню.

По 2 пожежі, спричинені ворожими обстрілами, трапились у Чугуївському та Харківському районах області. Згоріли 2 приватні будинки, гараж та декілька складських споруд.

Читайте також: Жителів Харківщини попередили про міни-пастки росіян на об’єктах цивільної інфраструктури

Також протягом доби проводились аварійно-рятувальні роботи та розбирання завалів у зруйнованих будівлях Київського, Новобаварського, Салтівського, районів міста Харкова.

Силами піротехнічних підрозділів ДСНС знешкоджено 25 ворожих боєприпасів.

Як повідомлялося, за даними Генерального штабу ЗСУ станом на 6:00 15 травня, на Харківському напрямку підрозділи противника активних бойових дій не вели.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-