У Луцьку відбувся благодійний забіг на підтримку ЗСУ

У Луцьку відбувся благодійний забіг на підтримку ЗСУ

Фото
Укрінформ
У Луцьку стартував благодійний забіг «Наближаємо перемогу» на підтримку Збройних сил України та зокрема 14-ї окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого.

Про це в Телеграмі повідомив міський голова Луцька Ігор Поліщук, передає Укрінформ.

«Захід відбувся у Центральному парку Лесі Українки у Луцьку, однак будь-хто за межами нашого міста також міг взяти участь онлайн — обрати зручний час та місце самостійно й поділитися результатом. Також дозволяється обрати дистанцію, що підійде саме для вас — від 1400 метрів та до 14 кілометрів, без обмеження за віком чи статтю. Для цього необхідно просто зареєструватися на сайті й обрати 1 із 5 забігів та сплатити благодійний стартовий внесок, що піде на придбання спеціалізованого обладнання для 14-ї бригади», - зазначив Поліщук.

За його словами, благодійний забіг “Наближаємо перемогу” у режимі офлайн повториться 22 травня з 8.00 до 14.00 на головній алеї Центрального парку, всі охочі можуть долучитися.

«Для багатьох це чудова нагодою додатково підтримати ЗСУ, а окрім того — повернутися до активного, спортивного життя та укріпити свій дух», - вважає мер.

Читайте також: Платформа United24 за перший тиждень зібрала понад $25 мільйонів

Як повідомляв Укрінформ, велозабіг «Львівська сотка» цього року відбудеться у новому форматі: звичного спільного заїзду не буде, однак учасники самостійно долатимуть дистанцію та допомагатимуть зібрати гроші для українських військових.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-