Мелітопольські лікарі відмовилися працювати у військовому госпіталі загарбників

Мелітопольські лікарі відмовилися працювати у військовому госпіталі загарбників

Укрінформ
Усі мелітопольські лікарі щодня чергують у міських лікарнях, але відмовилися працювати у військовому госпіталі загарбників.

Про це повідомив у Фейсбуці міський голова тимчасово окупованого Мелітополя Іван Федоров, передає Укрінформ.

"Я вдячний медикам, які в умовах дефіциту медичного персоналу чергують у лікарнях щодня. За те, що всі наші лікарі відмовились працювати у військовому госпіталі окупантів", - написав мер.

Він також подякував освітянам, які дбають про безпеку дітей і не погоджуються відновлювати навчальний процес, та творчим колективам, які проігнорували "концерт побєдобєсія" 9 травня, і кожному мелітопольцю, який за жодних умов не йде на зраду Батьківщині.

Читайте також: На Луганщині кадирівці розкрадають найкраще інфекційне відділення області

Як повідомлялося, російські загарбники “призначили” депутата Запорізької обласної ради Євгена Балицького "начальником військово-цивільної адміністрації" Запорізької області. Його експомічниця та директорка підконтрольного Балицькому підприємства «Мелітопольський завод підшипників ковзання» Галина Данильченко стала самопроголошеною головою окупаційної влади Мелітополя.

Керівництво Запорізької обласної ради засудило дії її депутатів, спрямовані на підтримку загарбників у Мелітополі, Дніпрорудному або будь-якому населеному пункті області.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-