Мер Нової Каховки повернувся до виконання обов'язків після відпустки

Мер Нової Каховки повернувся до виконання обов'язків після відпустки

Укрінформ
На Херсонщині міський голова Нової Каховки Володимир Коваленко повернувся до виконання обов'язків після двотижневої відпустки.

Про це повідомляє інтернет-видання Online Нова Каховка, передає Укрінформ.

"Сьогодні, 12 травня, міський голова Нової Каховки Володимир Коваленко приступив до виконання своїх обов’язків після короткотривалої відпустки... Двотижнева відпустка була пов’язана, перш за все, зі станом здоров’я", - йдеться у повідомленні.

Коваленко зазначив, що територію міста не залишав, а його обов’язки на цей час виконував перший заступник міського голови Олег Тарабака. Ситуацію в громаді, за його словами, відслідковував щоденно. Наразі місто Нова Каховка, села та селища громади забезпечені електро- та газопостачанням. Вода подається безперебійно в усіх населених пунктах (крім окремих аварійних ситуацій, які вирішуються). Комунальні підприємства та служби виконують, по можливості, свої функції.

Читайте також: У Новій Каховці п'яні чоловіки з георгіївськими стрічками викрали тренерку з футболу

Міський голова звернувся до підприємців міста з проханням інкасувати виручку у Новокаховському відділенні “Укрпошти” задля накопичення коштів на видачу травневої пенсії мешканцям громади.

Коваленко повідомив, що він знаходиться в постійному контакті з керівником фінансового департаменту ОВА та виконавчим директором регіонального відділення АМУ з питань функціонування виконавчих органів влади в умовах дефіциту бюджетних коштів в місті та громадах області.

Як повідомляв Укрінформ, 28 квітня міський голова Нової Каховки Володимир Коваленко написав заяву про відпустку "через ускладнення виконання повноважень в умовах окупації".

Міський голова тимчасово захопленого Таврійська Микола Різак, який 1 квітня був викрадений російськими військовими, написав заяву на відпустку з подальшим складанням повноважень. Заявила про складання повноважень голова тимчасово окупованої Тягинської громади Раїса Пономаренко.

Читайте також: На Херсонщині селищний голова подав у відставку, але залишиться у Чаплинці

Через погрози російських агресорів виїхав з міста міський голова Скадовська Олександр Яковлєв. Також виїхав за межі області міський голова Олешок.

Голова Чаплинської громади Олексій Фаустов спочатку подав у відставку, потім вирішив лишитися на посаді, поки окупанти не "призначать" свого "керівника".

Голова Бехтерської громади на тимчасово окупованій території Херсонщини Михайло Бурак перейшов на дистанційну роботу.

Міський голова Херсона Ігор Колихаєв співпрацювати з "новою адміністрацією", призначеною російськими окупантами, відмовився.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-