У Новій Каховці п'яні чоловіки з георгіївськими стрічками викрали тренерку з футболу

У Новій Каховці п'яні чоловіки з георгіївськими стрічками викрали тренерку з футболу

Укрінформ
На Херсонщині у тимчасово окупованій Новій Каховці п'яні чоловіки з георгіївськими стрічками викрали на вулиці тренерку з футболу, що відмовилася напередодні судити футбольний турнір, організований загарбниками.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомляє Каховська міська територіальна громада.

"І знову повідомлення з сусідньої Нової Каховки про викрадення людини. Сьогодні, 9 травня, біля під’їзду свого будинку на пр. Дніпровському близько 16 години групою людей в цивільному одязі з георгіївськими стрічками було забрано молоду дівчину Петрову Ірину Володимирівну, 1983 р.н.", - йдеться у повідомленні.

Як повідомили очевидці, чоловіки були в нетверезому стані і примусово відвели дівчину до будівлі відділення поліції, де вона зараз і знаходиться.

Читайте також: У Бердянську викрали волонтера та керівника станції «швидкої допомоги»

Ірина Петрова працює спортивним тренером з футболу і напередодні відмовилась судити футбольний турнір, йдеться у повідомленні.

Як інформувало напередодні херсонське видання Мост, депутат Херсонської обласної ради від ОПЗЖ Едуард Репілевський разом із проросійським гауляйтером Нової Каховки Владіміром Леонтьєвим відкрив футбольний турнір, присвячений Дню пабєди.

Як повідомляв Укрінформ, на захопленій Херсонщині загарбники утримують у підвалах близько 500 осіб – це активісти, учасники АТО.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-