У Бердянську викрали волонтера та керівника станції «швидкої допомоги»

У Бердянську викрали волонтера та керівника станції «швидкої допомоги»

Фото
Укрінформ
У тимчасово захопленому військами рф Бердянську викрадено волонтера "швидкої допомоги" Олексія Піддубного, а тиждень тому зникла керівник станції "швидкої допомоги" Ольга Саввон.

Про це повідомляє в Телеграмі пресслужба Бердянської міської ради, передає Укрінформ.

"У Бердянську викрадено волонтера Олексія Піддубного. Він працював на "швидкій допомозі" волонтером. Також досі немає жодної інформації про місцезнаходження керівника Бердянської станції швидкої допомоги Ольги Саввон. Вона зникла близько тижня тому", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що інформацію щодо цього факту передано в Запорізьку обласну військову адміністрацію.

Читайте також: Військові рф забороняють волонтерам працювати в Бердянську

Як повідомляв Укрінформ, в Бердянську окупанти погрозами перешкоджають отриманню гуманітарної допомоги населенням. В офіси та додому до деяких бердянських волонтерів відбулись візити озброєних окупантів з вимогою припинити видачу ліків та їжі місцевому населенню. А також надати контакти всіх волонтерів та перевізників, які працюють на підтримку населення та залишаються на боці України.

В ОВА зазначили, що загарбники таким чином намагаються зберегти за собою "монополію на добрі вчинки". Відтак міська влада просить волонтерів бути обережними та не повідомляти публічно про пункти видачі допомоги, щоб не наражатися на небезпеку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-