Війська рф ударили ракетою по Харківщині, є загиблий та поранені

Війська рф ударили ракетою по Харківщині, є загиблий та поранені

Укрінформ
На Харківщині внаслідок ракетного удару по м. Дергачі вранці 12 травня одна людина загинула, ще троє отримали поранення.

Про це повідомив у Телеграмі голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов, передає Укрінформ.

«Минула доба пройшла в Харкові порівняно тихо, ворог не завдавав ударів по самому місту. Однак від обстрілів потерпають населені пункти області. Із реактивних систем залпового вогню окупанти обстріляли селище Мала Данилівка. Сьогодні вранці ворог завдав ракетного удару по Дергачах. На жаль, одна людина загинула, 3 постраждалих», - повідомив голова ОВА.

Синєгубов знову наголосив, що в жодному разі не можна розслаблятися та нехтувати власною безпекою, не перебувати без потреби на вулиці.

Читайте також: Ворог обстрілює Циркуни на Харківщині запалювальними снарядами

Він зазначив, що в області не припиняється робота з відновлення критичної інфраструктури області. «Днями запустили газопостачання в 7 селах Борівської громади (наразі окупованої, - ред.). Тривають роботи з відновлення газопостачання в районах Харкова та селах області, що постраждали від обстрілів», - повідомив голова ОВА.

Як повідомлялося, 10 травня російські війська обстрілювали Дергачівську громаду на Харківщині, двоє людей були тяжко поранені.

Фото ілюстративне

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-