У Миколаєві ліквідували дві пожежі, спричинені ворожими обстрілами

У Миколаєві ліквідували дві пожежі, спричинені ворожими обстрілами

Фото
Укрінформ
Миколаївські рятувальники за минулу добу, 11 травня, ліквідували дві пожежі, спричинені обстрілами російських загарбників. 

Про це у Фейсбуці повідомляє Головне управління ДСНС у Миколаївській області, передає Укрінформ.

«За чергову добу пожежно-рятувальні підрозділи Головного управління ДСНС України у Миколаївській області загасили сім пожеж, дві з них внаслідок обстрілу», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що через потрапляння боєприпасів та їх уламків внаслідок бойових дій виникла пожежа житлового будинку по вул. Тернопільська, с. Новоселівка Шевченківської територіальної громади Миколаївського району на площі 50 квадратних м.

Також рятувальники та співробітники ДП «Миколаївське лісове господарство» ліквідували пожежу хвойного настилу у Балабанівському лісовому урочищі на площі 0,8 га, яка виникла внаслідок артилерійського обстрілу.

Окрім того, 11 травня група піротехнічних робіт аварійно-рятувального загону спеціального призначення відпрацювала 30 заявок, вилучено 10 вибухонебезпечних предметів.

Читайте також: На захопленій Херсонщині площа лісових пожеж становить вже близько 800 гектарів

Як повідомлялося, у Херсонській області станом на 8:00 12 травня площа лісових пожеж внаслідок ворожих обстрілів становить близько 800 гектарів.

Фото: Фейсбук Головного управління ДСНС України у Миколаївській області

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-