За минулу добу ворог 26 разів обстріляв Луганщину

За минулу добу ворог 26 разів обстріляв Луганщину

Фото
Укрінформ
Міста і села Луганщини за минулу добу, 11 травня, 26 разів були обстріляні російськими військами, пошкоджено щонайменше 24 будинки. 

Про це повідомляє у Телеграмі пресслужба Луганської ОВА, передає Укрінформ.

"Щонайменше 24 будинки пошкоджено росіянами 11 травня – сім в Сєвєродонецьку", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що російська артилерія почала обстрілювати Сєверодонецьк приблизно о 10-й ранку. Пошкодження різного ступеня отримали сім багатоповерхівок. Ще три будинки зруйновані в Рубіжному, два – в Гірському, п’ять – у Врубівці, чотири – у Комишувасі, три – у Тошківці. Загалом міста і села Луганщини протягом 11 травня обстріляні 26 разів. Найбільше, дев’ять разів, – Сєверодонецьк.

В ОВА наголосили, що через загострення ситуації стало важче доставляти гуманітарні вантажі. Так, вчора поблизу Лисичанська потрапив під обстріл вантажний автомобіль, внаслідок чого його було пошкоджено.

Вкрай небезпечно навіть підтримувати громадський порядок. Поліцейські, функції яких значно розширені під час воєнного стану, майже щодня опиняються під обстрілами на вулицях міст.

Читайте також: Зранку війська рф обстріляли Зеленодольську громаду на Дніпропетровщині, є загиблий

Як повідомляв Укрінформ, Генштаб поінформував, що російські війська не припиняють ведення наступальних дій у Східній операційній зоні з метою встановлення повного контролю над територією Донецької, Луганської та Херсонської областей.

На території Луганської та Донецької областей за минулу добу відбито дев’ять атак ворога, знищено вісім танків, шість одиниць бойової броньованої техніки, п’ять автомобілів та одну зенітну установку противника.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-