ЗСУ зачищають територію Білогорівки, куди через понтонну переправу перейшли загарбники

ЗСУ зачищають територію Білогорівки, куди через понтонну переправу перейшли загарбники

Укрінформ
На Луганщині українські війська зачищають територію села Білогорівка, куди через понтонну переправу перейшли російські загарбники.

Про це у Телеграмі повідомив керівник Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай, передає кореспондент Укрінформу.

«Понтонну переправу зруйнували вже. І ми чекаємо новини, коли військові вже скажуть, що вони зачистили повністю наш бік (територію Білогорівки – ред.) і знищили ту роту, якій вдалося переправитися на наш бік», - сказав очільник області.

За його словами, щойно приберуть усіх «зайвих» на території, рятувальники зможуть почати розбирати завалі в школі у Білогорівці та у сусідньому селі Шипілове, де 11 мешканців заблоковані у підвалі приватного будинку, бо «маємо надію, що вони дочекаються».

Читайте також: Із захоплених лікарень Луганщини загарбники вивозять сучасне обладнання - Гайдай

Як повідомлялось, війська рф скинули авіабомбу на школу в Білогорівці, де орієнтовно ховалися 90 осіб, з яких 27 вдалося врятувати, семеро з них поранені. Двох дістали вже мертвими. Близько 60 людей, найімовірніше, загинули.

За словами голови Луганської ОВА Сергія Гайдая, надії на те, що хтось вижив під завалами, майже немає. Бо будівля не просто «склалася» і підвал завалило. Авіабомба розірвалася всередині, зайнялася пожежа, температура була критичною.

Читайте також: Ворог випалює Сєвєродонецьк по квадратах, обстріли не припиняються

Білогорівка - село поблизу Лисичанська, де російські війська намагаються здійснити прорив. Для цього загарбники навели понтонну переправу та перебралися на територію Білогорівки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-