В Івано-Франківську показали фотопроєкт «У моїй кімнаті» про наслідки війни у Харкові

В Івано-Франківську показали фотопроєкт «У моїй кімнаті» про наслідки війни у Харкові

Фото
Укрінформ
В Івано-Франківську на огорожі Палацу Потоцьких показали фотопроєкт «У моїй кімнаті», який демонструє життя в Харкові після 24 лютого. Тоді мільйони людей або залишили свої домівки, або загинули від бомб та снарядів.

Про це у Фейсбуці повідомляє Палац Потоцьких «Простір Інноваційних Креацій «Палац», передає Укрінформ.

«На огорожі палацового комплексу розмістився фотопроєкт «У моїй кімнаті». Перехожі мають змогу побачити світлини сьогодення Міста-Героя Харкова. Фотопроєкт крупним планом показує війну через зруйновані інтер’єри українців, які ще вчора жили звичним життям. На світлинах фіксується час, який зупинився 24 лютого. Мільйони людей або покинули свої будинки, або загинули від уламків снарядів, авіабомб, скла чи бетону», - йдеться у повідомленні.

Автор виставки – фотограф, режисер-документаліст Павло Дорогой, який фіксує фотоб’єктивом війну в Харкові з перших днів повномасштабного вторгнення росії.

«Речі, що проступають крізь пил, кров і уламки, малюють портрети своїх власників. Ці люди розмовляють з нами через простір, час і навіть смерть, кожен твір розповідає історію особистої трагедії», - зазначили у Палаці Потоцьких.

Читайте також: На Харківщині виявили тіла двох жінок, які підірвалися на ворожій розтяжці – поліція

Тут додають, що виставка є нагадуванням про те, що у ці дні Івано-Франківськ став прихистком та міцним тилом для міст, що опинилися на передовій російсько-української війни і надійно тримають оборону.

Фото: Фейсбук Палац Потоцьких «Простір Інноваційних Креацій «Палац»

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-