На Харківщині виявили тіла двох жінок, які підірвалися на ворожій розтяжці – поліція

На Харківщині виявили тіла двох жінок, які підірвалися на ворожій розтяжці – поліція

Укрінформ
У звільненому селі Циркуни, що в Харківському районі, виявили тіла двох жінок, які підірвалися на розтяжці, зробленій російськими військовими.

Про це повідомив у Фейсбуці начальник слідчого управління ГУ Нацполіції Харківщини Сергій Болвінов, передає Укрінформ.

«На жаль, учора під час проведення розмінування під мостом в с. Циркуни було виявлено тіла двох цивільних жінок, які підірвалися на розтяжці. Не повертайтеся поки до звільнених населених пунктів задля вашої безпеки», - написав Болвінов.

Він зазначив, що за останні дні Збройними силами України було звільнено низку населених пунктів області, тож у багатьох жителів цих пунктів виникає зрозуміле бажання повернутися додому. Але наразі це вкрай небезпечно, наголосив керівник слідчого управління.

«По-перше, через продовження бойових дій і близьке знаходження до лінії фронту, по-друге, через величезну кількість снарядів, що не зірвалися, та замінованих місць, що полишила по собі втікаюча загарбницька армія-сволота», - сказав Болвінов.

Читайте також: Звільнення Циркунів на Харківщині: влада фіксує злочини рф та проводить розмінування

Як повідомляв Укрінформ, 7 травня російська армія втратила контроль над населеним пунктом Циркуни, що з 24 лютого перебувало в окупації.

8 травня голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов поінформував, що у визволеному наразі селищі правоохоронці фіксують злочини, скоєні російськими загарбниками, також проводиться розмінування. Синєгубов закликав не поспішати із поверненням до Циркунів, оскільки зараз це все ще небезпечно.

24 лютого російські війська розпочали повномасштабне вторгнення в Україну. Вони обстрілюють та руйнують ключові об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл.

Фото: ХОДА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-