У Маріуполі ватажок «днр» із поплічниками протягли вулицею шматок «георгіївської стрічки»

У Маріуполі ватажок «днр» із поплічниками протягли вулицею шматок «георгіївської стрічки»

Укрінформ
У заблокованому Маріуполі ватажок «днр» Денис Пушилін разом з поплічниками протягли вулицею великий шматок матерії, який за кольором збігається з георгіївською стрічкою.

Про це повідомив радник мера Маріуполя Петро Андрющенко в Телеграмі, передає Укрінформ.

«Маріуполь. Параду немає, зате є карнавал. 300 метрів смугастої ганчірки розтягнули на пр. Нахімов по дорозі на площу Воїнів-визволітелів. Справжнє свято, чого там. Особливо на фоні канонади з Азовсталі», - написав Андрющенко.

Як повідомлялося, агресія росії спричинила у Маріуполі одну з найбільших гуманітарних катастроф. Загарбники бомблять беззбройних мешканців, блокують гуманітарну допомогу. Маріупольський міський голова заявляв, що від початку російського вторгнення у місті загинули до 20 тисяч мирних жителів. За даними Головного управління розвідки МОУ, у Маріуполі зафіксовано перебування 13 російських мобільних крематоріїв для зачищення вулиць від тіл загиблих цивільних мешканців. Усіх потенційних свідків звірств загарбники намагаються ідентифікувати через фільтраційні табори та знищити.

Читайте також: У Маріуполі «параду» немає, росіяни поклали квіти до «пам’ятника» бабці з червоним прапором

У заблокованому Маріуполі залишаються близько 100 тисяч мирних жителів. Загарбники відбирають у містян українські паспорти і силоміць вивозять до росії та ОРДЛО.

Маріуполь продовжують боронити бійці полку «Азов», Національної гвардії, українська морська піхота, мотострілки.

Фото: Маріупольська міськрада

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-