У Маріуполі «параду» немає, росіяни поклали квіти до «пам’ятника» бабці з червоним прапором

У Маріуполі «параду» немає, росіяни поклали квіти до «пам’ятника» бабці з червоним прапором

Укрінформ
У заблокованому Маріуполі анонсованого «параду» немає, але російські загарбники поклали квіти до «пам’ятника» бабці з червоним прапором.

Про це повідомив радник мера Маріуполя Петро Андрющенко в Телеграмі, передає Укрінформ.

«Маріуполь. 9 травня. На зараз. МраZота очікувано поклала квіти біля пам’ятника із говна і палок 3Д бабці … Парад не вийшов, то хоч так відзначились. Продовжуємо спостерігати перебіг шабашу на кістках маріупольців…», - написав Андрющенко.

Раніше він повідомляв, що 4 травня в Маріуполі були перший зам. адміністрації президента росії Сергій Кириєнко та секретар генради «єдиної росії» Андрій Турчак, які є кураторами інтеграції Маріуполя до росії. Весь час їх супроводжували колаборанти Іващенко (псевдомер) і Хармишев (псевдосекретар громади). Вони відкрили пам’ятник бабці з прапором на площі Воїнів-визволителів, яку загарбники вперто називають "Ленінського комсомолу".

Читайте також: Під Маріуполем загарбники продовжують звозити вбитих містян до братської могили

Як повідомлялося, агресія росії спричинила у Маріуполі одну з найбільших гуманітарних катастроф. Міський голова раніше заявляв, що від початку російського вторгнення у місті загинули до 20 тисяч мирних жителів. Наразі у заблокованому Маріуполі залишаються близько 100 тисяч мирних жителів. Загарбники відбирають у містян українські паспорти і силоміць вивозять їх до росії та ОРДЛО.

Колаборанта рф Костянтина Іващенка російські загарбники оголосили «мером» Маріуполя та роблять картинку «відновлення життя міста». Повідомлялося, що 9 травня у Маріуполі російські загарбники проведуть «парад» своїх військових.

Маріуполь продовжують боронити бійці полку «Азов», Національної гвардії, українська морська піхота та мотострілки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-