Конфісковані з російських фур акумулятори та шини передали на потреби військових

Конфісковані з російських фур акумулятори та шини передали на потреби військових

Фото
Укрінформ
Акумулятори та шини із затриманих на території Волині російських фур конфіскували, націоналізували та передали для потреб українських військових.

Про це повідомив у Телеграмі голова Волинської обласної військової адміністрації Юрій Погуляйко, передає Укрінформ.

"Згідно з рішенням Ради оборони області конфісковані з російських фур акумулятори та шини були націоналізовані, а сьогодні ми передаємо їх на потреби військових частин на території Волині. Нагадаю, ще у перші дні війни в області затримали фури, зареєстровані на країну-агресора. Усі російські фури були вилучені та передані на потреби військових", - написав очільник ОВА.

Читайте також: У Латвію заборонили в'їзд 152 російським та білоруським вантажівкам

Він додав, що у вантажівках також був товар, котрий прямував до різних країн. Доля усього товару була вирішена на засіданнях Ради оборони області. Частину того, що спрямовувалося до європейських країн, Україна має намір повернути, однак акумулятори та шини, які їхали до росії, відправляють для потреб наших військових.

Читайте також: Компанія AeroVironment передала Україні понад 100 безпілотників-розвідників

Як раніше повідомляв Укрінформ, міський голова Львова Андрій Садовий пропонує націоналізувати будівлі Львівського автобусного заводу (ЛАЗу), який ще з 90-их років належить росіянам.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-