Масовку на 9 травня загарбникам доведеться завозити з Криму – Херсонська облрада

Масовку на 9 травня загарбникам доведеться завозити з Криму – Херсонська облрада

Укрінформ
Масовку для святкування 9 травня на тимчасово захопленій російськими військами Херсонщині окупантам доведеться завозити з Криму.

Про це у Фейсбуці повідомив перший заступник голови Херсонської облради Юрій Соболевський, передає Укрінформ.

«Підготовка до 9 травня. Орки та їхні прислужники взялися за це з вогником, з цим усе просто зашкалює. Репетиції концертів, безсмертний полк, польові кухні та фронтові 100 грам, суботники, фарбовані бордюри, фонтани та свіжі клумби. І так по всій області. Хочуть ще навезти музикантів і виконавців з Криму та рф, але поки що, наскільки відомо, більшість шанованих діячів культури морозяться зі зрозумілих причин. Бридко, коли з цієї пам'ятної для багатьох дати зробили психологічну зброю, спрямовану на розкол суспільства та виправдання злочинної війни, яку розв'язали проти нашої країни», - зазначив Соболевський.

Читайте також: У маріупольців, яких загарбники змушують розбирати завали, не витримує психіка

Масовку окупантам для святкування доведеться завозити з Криму, херсонці здебільшого налаштовані проігнорувати «радість під дулом автоматів» або ж відсвяткувати вдома у сімейному чи дружньому колі, наголосив перший заступник голови облради.

Він зазначив, що це дуже правильне рішення з огляду на ризики провокацій з боку росіян і те, що більшу частину масовки становитимуть «піддані маргінали».

Соболевський також звернув увагу, що масової підтримки населення російським окупантам отримати не вдається, навіть з огляду на те, що дуже багато патріотично налаштованих людей та активних людей виїхали з області. Тому до тез «українська влада вас покинула» вороги додали «росія тут назавжди». Окупанти збільшують кількість контенту, де їм дякують «буквально за все». «За «визволення», за гуманізм, за постачання ліків та їжі тощо. (Верх цинізму, як на мене. Вторгнутися в чужу країну, влаштувати терор, заблокувати роботу місцевої влади та гуманітарних поставок, влаштувати гуманітарну катастрофу, а потім піаритися на подачках...)», - написав Соболевський.

Нову тезу підкріплюють рядом візитів на Херсонщину, м'яко кажучи, дуже сумнівних для нашої аудиторії медійних топів – представників «лднр», «депутатів» і «посадових осіб» різного калібру з Криму та рф, зазначив перший заступник голови Херсонської облради.

Читайте також: У Маріуполі росіяни хочуть влаштувати «парад полонених», перевдягнувши цивільних у форму ЗСУ

Як повідомляв Укрінформ, на Херсонщині загарбники та колаборанти намагаються створити систему обласних департаментів, посилюють фільтраційні заходи.

Жителів Херсонщини закликають не підтримувати "побєдобєсіє".

У Херсонській області ворог блокує «зелені коридори», евакуацію. Російські загарбники викрадають мирних жителів області, серед яких журналісти, керівники громад, депутати, активісти, учасники АТО. На захопленій Херсонщині окупанти тримають у підвалах близько 500 осіб – це активісти, учасники АТО.

На тимчасово захопленій території регіону вичерпуються ресурси, зупинився бізнес. У Херсоні російські військові захопили гуманітарний хаб, організований для допомоги херсонцям та медустановам.

Читайте також: Хода з краденими холодильниками: Кім пропонує формат «параду перемоги» у москві

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-