На Донеччині вороги гатили по всій лінії фронту та містах в тилу, є загиблий і поранені

На Донеччині вороги гатили по всій лінії фронту та містах в тилу, є загиблий і поранені

Фото
Укрінформ
На Донеччині у ніч на 7 травня російські загарбники проводили масовані обстріли по всій лінії фронту та удари по містах в тилу. Влада просить цивільних евакуюватися.

Про це голова Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко повідомив у Фейсбуці, передає Укрінформ.

«Масові обстріли по всій лінії фронту і удари по містах в тилу – так минула сьогоднішня ніч… Ще раз закликаю всіх евакуюватися з Донецької області. Для росіян цивільні – це просто мішень. Вбережіть себе і дайте свободу діям Збройних сил України!», - наголосив очільник області.

Він повідомив, що у Малотаранівці під Краматорськом поранення отримали 2 людини, було пошкоджено 7 житлових будинків, крамницю і клуб.

У Дружківці пошкоджено чотири багатоповерхівки, школу, автостоянку і приміщення підприємства. Інформації про постраждалих немає.

Читайте також: Ракетні обстріли, техніка та «вагнерівці»: ворог намагається прорватися в Попасну

За словами Кириленка, щонайменше одна людина зазнала поранень у Дробишевому під Лиманом. Під вогнем також була Костянтинівка, наслідки обстрілів уточнюються.

Всю ніч тривали обстріли на Світлодарському та Очеретинському напрямках. В Очеретиному частково пошкоджено електропостачання.

Кириленко нагадав, що найбільше від російських обстрілів сьогодні постраждав Бахмут. Там росіяни здійснили авіаобстріл, і точно відомо про одного загиблого. В місті повністю зруйновані два приватні будинки, пошкоджено 11 будинків та приміщення кількох підприємств.

«Під ранок росіяни спробували атакувати на Авдіївському та Мар’їнському напрямках – обидві атаки наші ЗСУ відбили. На Мар’їнському напрямку росіяни залучали авіацію, на Авдіївському – працюють «Гради», - констатував голова ОВА.

Читайте також: ЗСУ ліквідували вже близько 25100 російських загарбників

24 лютого росія розпочала новий етап війни проти України – повномасштабне вторгнення. Війська рф обстрілюють і бомбардують міста і села України, катують та вбивають мирне населення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-