російських військових знімають з бойових позицій для охорони «параду» в Маріуполі – розвідка

російських військових знімають з бойових позицій для охорони «параду» в Маріуполі – розвідка

Укрінформ
Офіцерів російської армії знімають з бойових позицій для охорони «параду» у зруйнованому Маріуполі.

Як передає Укрінформ, про це Головне управління розвідки Міністерства оборони України повідомляє у Телеграмі.

«Охороняти кремлівських вбивць, ґвалтівників, брехливих пропагандистів та їхніх місцевих прихвоснів, які приїхали в Маріуполь, примусили весь командний склад 71 мотострілецького полку окупаційних військ. російські загарбники настільки бояться нападу захисників України, що змусили офіцерів полку залишити бойові позиції та забезпечувати їхню цілодобову охорону», - наголошують розвідники.

Під час особистого спілкування російські військові жаліються один одному на дурість московського командування та їхнє приниження.

71-й гвардійський мотострілецький полк 42-ї мотострілецької дивізії 58-ї загальновійськової армії південного військового округу армії рф (в/ч 16544) дислокується у станиці Калиновська (Чеченська республіка).

ГУР опублікувало список командного складу полку та нагадало, що за злочини проти мирного населення України всі воєнні злочинці будуть притягнуті до відповідальності.

Читайте також: Оприлюднили кадри з фільтраційного табору, де утримують чоловіків з Маріуполя

Як повідомляв Укрінформ, за даними української розвідки, Маріуполь, за планами російських загарбників, має стати центром «урочистостей» 9 травня. З цією метою у місті проводиться термінове прибирання центральних вулиць від завалів, тіл вбитих людей та нерозірваних російських боєприпасів. Крім того, триває широкомасштабна пропагандистська кампанія.

У селі Безіменне росіяни створили фільтраційний табір, де утримують чоловіків - жителів Маріуполя. 2 травня було оголошено, що чоловіки візьмуть участь у «параді» 9 травня в Маріуполі в якості «полонених», для чого їх переодягнуть у форму українських солдатів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-