За добу росіяни 24 рази обстріляли Луганщину, пошкоджені 36 будинків

За добу росіяни 24 рази обстріляли Луганщину, пошкоджені 36 будинків

Укрінформ
6 травня росіяни 24 рази обстрілювали житлові райони Луганщини: багато пошкоджень у Гірській, Попаснянській громадах і Сєверодонецьку.

Про це повідомив у Телеграмі голова Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай, передає Укрінформ.

«У Сєвєродонецьку пошкоджень зазнала лікарня в старій частині міста. Продовжуються й артилерійські атаки на «Азот». Відкривали вогонь 24 рази, зруйнували або пошкодили 36 будинків, 11 - в Золотому, 10 – в Попасній, п’ять багатоповерхівок – в Сєверодонецьку, який під щільним вогнем опинявся двічі за день, чотири – в Рубіжному. У Лисичанську два будинки не підлягають нікому відновленню – це ознака «руського миру», - написав очільник ОВА.

Крім того, він додав, що у Лисичанську сталося займання на станції технічного обслуговування. Надходить інформація щодо руйнувань житлового фонду в Гірському та Оріховому. В області ще залишається достатньо людей. Є багатоповерхівки, де наразі проживає лише по одній особі, але є і випадки, коли не виїхали десятки сусідів. По них росіяни і гатять.

Читайте також: Ворог не припиняє наступу у зоні ООС й далі штурмує Азовсталь

За інформацією керівника ОВА, на території Луганської та Донецької областей захисники України за минулу добу відбили вісім атак ворога, знищили три танки, вісім артилерійських систем, сім одиниць бойової броньованої техніки, один автомобіль та три одиниці спеціальної інженерної техніки противника.

Підрозділи ППО збили сім безпілотних літальних апаратів типу «Орлан-10».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-