Військові відзвітували про бої та втрати ворога на півдні України

Військові відзвітували про бої та втрати ворога на півдні України

Відео
Укрінформ
На південних напрямках ворог 6 травня не проявляв особливої активності та намагався втримати зайняті позиції, що не врятувало його від нових втрат.

Про це повідомляє оперативне командування "Південь" у фейсбуці, передає Укрінформ.

На Миколаївщині російські окупанти намагалися здійснити повітряну розвідку за допомогою БПЛА "Орлан-10". Традиційно, російський безпілотник здійснив виліт лише в один бік – наші герої його знищили.

Зазнали втрат росіяни й в особовому складі. Впродовж доби наші герої ліквідували 21 рашиста. Загалом ЗСУ вдалося знищити 7 одиниць бойової техніки ворога, серед яких (крім "Орлана"):

  • 4 самохідні гаубиці;
  • "Град" (реактивна система залпового вогню);
  • "ТОР" (зенітно-ракетний комплекс);
Читайте також: Шмигаль: росія не приховує агресивні плани - під загрозою багато країн Європи

Також російські військовики заблокували виїзди з тимчасово окупованих населених пунктів Півдня України. Також ворог намагається чинити провокації в прикордонних з Придністров'ям регіонах.

Читайте також: ОП: найзапекліші бої точаться на трьох напрямках

Як відомо, 24 лютого росія розпочала новий етап восьмирічної війни проти України – повномасштабний наступ. Ворог здійснює масовані обстріли та бомбардування мирних українських міст та сіл. ЗСУ, Сили територіальної оборони та весь український народ ефективно чинить спротив російським військам і завдають їм великих втрат.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-