На Луганщині зникли двоє рятувальників, які повезли воду в Гірську громаду

На Луганщині зникли двоє рятувальників, які повезли воду в Гірську громаду

Укрінформ
На Луганщині безвісти зникли двоє рятувальників, які 4 травня на пожежній машині повезли воду в смт Нижнє. Є імовірність, що вони потрапили в полон.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомив керівник Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай.

«Безвісти зникли двоє рятувальників. 4 травня два працівники ДСНС - Денис Колотілов та Геннадій Муратов - на службовому автомобілі виконували гуманітарну місію: повезли в с. Нижнє (Гірська громада) воду. По обіді перестали виходити на зв’язок», - повідомив очільник області.

Він зазначив, що пошуки результатів не далі - ані чоловіків, ані пожежної машини не знайдено.

«Є імовірність, що хлопці потрапили в рашистський полон, адже того дня поблизу села точилися бої. Пошуки тривають», - заявив Гайдай.

Читайте також: війська рф намагаються взяти в оточення Попасну – Гайдай

Як повідомлялося, Луганщина постійно зазнає ударів з боку російської армії, зруйновані багато житлових будинків, об'єкти інфраструктури, навчальні заклади, пошкоджено всі лікарні. За словами керівника Луганської ОВА, у регіоні залишалися близько 50 тис. мирних жителів, які відмовлялися евакуюватися.

24 лютого російська федерація розпочала новий етап війни проти України – повномасштабне вторгнення. Війська рф обстрілюють і бомбардують міста і села України, катують та вбивають мирне населення.

Фото: Сергій Гайдай, Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-