Чорнобаївський сільський голова - у важкому стані в лікарні

Чорнобаївський сільський голова - у важкому стані в лікарні

Укрінформ
Чорнобаївський сільський голова перебуває у важкому стані в лікарні, а його заступника викрали військові рф.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє у Фейсбуці Чорнобаївська сільська рада Херсонської області.

«2 травня о 7 годині озброєними військовими було захоплено приміщення Чорнобаївської сільської ради. Зірвано Державний Прапор України, зламано замки у службових кабінетах та сейфах, проведено обшук, працівників не допущено до робочих місць, вивішено російський прапор», - йдеться у повідомленні.

Того ж дня, після допиту, з приміщення сільської ради російські окупанти викрали заступника сільського голови Євгенія Родіонова. Інформація про місце його перебування наразі відсутня, зазначають у сільраді.

Щодо сільського голови, то за місцем проживання Ігоря Дудара військові рф провели обшук, пошкодивши майно. З 2 травня сільський голова перебуває у тяжкому стані в лікарні, а за самою лікарнею ведеться нагляд російськими солдатами.

Через відсутність на території громади мобільного зв’язку та Інтернету з 30 квітня по 4 травня не було можливості висвітлити достовірну інформацію про ситуацію, інформують у сільській раді.

Наголошується, що працівники сільської ради залишаються вірними присязі посадової особи місцевого самоврядування.

Чорнобаївка - це Україна, наголошується у повідомленні.

Читайте також: У Мелітополі загарбники викрадають людей та не випускають із міста чоловіків

Як повідомлялося, на Херсонщині російські загарбники викрали голову Чорнобаївської територіальної громади та його заступника.

Російські загарбники викрадають мирних жителів Херсонської області, серед яких журналісти, керівники громад, депутати, активісти, учасники АТО. Міжнародний комітет Червоного Хреста закликають направити представників для надання гуманітарної допомоги незаконно затриманим мирним громадянам у Херсонській області, фіксації місць перебування та якнайшвидшому звільненню.

Читайте також: На Херсонщині російські загарбники викрали депутата міськради

Фахівці Міністерства цифрової трансформації створили для Херсонської області захищений чат-бот (@PoshukZnyklykhKSbot), який допоможе встановити долю зниклих жителів регіону.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-