На Херсонщині відновили мобільний зв’язок Київстар та lifecell

На Херсонщині відновили мобільний зв’язок Київстар та lifecell

Укрінформ
На Херсонщині відновили мобільний зв’язок Київстар та lifecell, а також відновлюють роботу ремонтні бригади Укртелекому.

Як передає Укрінформ, про це в Телеграмі повідомляє пресслужба Держспецзвʼязку, інформуючи про роботу мобільного звʼязку, інтернету та цифрового телебачення в Україні станом на 19:00.

«Національний центр оперативно-технічного управління мережами телекомунікацій (НЦУ) при Держспецзв’язку та оператори роблять усе можливе, щоб українці могли додзвонитися близьким. На Херсонщині повернувся мобільний зв’язок у Київстар та lifecell. Хоча покриття не всюди ідеальне, українці можуть зателефонувати своїм рідним та друзям і викликати екстрені служби», - йдеться в повідомленні.

Читайте також: У Херсоні з'явився інтернет – Кім

Як зазначається, відновлюють роботу мережі в Херсонській області й ремонтні бригади Укртелекому. Наразі інтернет-послуги доступні у 120 населених пунктах. Укртелекомівці також завершили ремонтні роботи на магістральній лінії в Харківській області.

Крім того, фахівці Київстару відновили зв'язок у чотирьох населених пунктах Київської області: Блиставиці, Богданах, Кодрі, Пісківці. Та покращили зв’язок у Іванкові, де запрацювали дві додаткові базові станції. Ще одна додаткова базова станція стала до ладу в Чернігові.

Читайте також: Весь мобільний зв'язок на Херсонщині зараз подається з України

Команда lifecell оперативно повернула зв’язок у Львові та околицях міста. Після вчорашньої ракетної атаки були проблеми з електропостачанням, що призвело до перебоїв у роботі 20 базових станцій. Водночас lifecell в інтересах ДСНС у Закарпатській, Івано-Франківській, Тернопільській, Хмельницькій та Чернівецькій областях підключив багатоканальні номери для переадресації дзвінків на номер 101, щоб місцеві жителі могли без проблем здійснювати виклики до екстрених служб.

Читайте також: Військові рф можуть переслідувати провайдерів на Херсонщині - КримSOS

Як повідомляв Укрінформ, голова Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України Юрій Щиголь повідомив під час брифінгу в медіацентрі Україна – Укрінформ, що загарбники намагаються отримати доступ до персональних даних та державних реєстрів через приватні комп'ютери та мобільні телефони.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-