У Херсоні з'явився інтернет – Кім

У Херсоні з'явився інтернет – Кім

Відео
Укрінформ
У тимчасово захопленому Херсоні з'явився інтернет – змінили маршрутизацію.

Про це у своєму телеграм-каналі повідомив голова Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім, повідомляє Укрінформ.

"Інтернет у Херсоні з'явився, змінили маршрутизацію, сподіваюся, так буде і надалі", - повідомив Кім.

Про те, що в місті вже є інтернет, повідомляють у соцмережах і мешканці тимчасово окупованого обласного центру.

Як повідомляв Укрінформ, 30 квітня російські загарбники пошкодили мережі українських мобільних операторів – жителі Херсона не могли зв'язатися з рідними та близькими, а також отримати інформацію про події у країні.

У Херсонській та частині Запорізької областей російські загарбники відключили зв'язок та інтернет. Проблеми, які виникли одночасно у всіх операторів мобільного зв'язку, а також у постачальників фіксованих інтернет-послуг, є нічим іншим, як черговою спробою росії залишити українців без доступу до правдивої інформації про хід війни, яку розв'язала росія проти України, і зробити свою брехливу пропаганду безальтернативним джерелом інформації, як це робиться в самій росії, заявили у Держспецзв'язку.

Читайте також: Весь мобільний зв'язок на Херсонщині зараз подається з України

На Херсонщині в суботу інтернет з'явився, але трафік тепер йшов через росію.

Вранці 3 травня у тимчасово захопленому Скадовську відновився мобільний зв'язок, але без інтернету, також у цей день почав частково відновлюватись мобільний зв'язок у Херсоні, щодо інтернету повідомили, що пошкоджено точку у зоні бойових дій.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-