Евакуація зі Старого Салтова неможлива через обстріли – Харківська ОВА

Евакуація зі Старого Салтова неможлива через обстріли – Харківська ОВА

Укрінформ
Поблизу Старого Салтова на Харківщині тривають бої, і централізована евакуація там поки що не проводиться.

Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов, передає Укрінформ із посиланням на Телеграм-канал обласної військової адміністрації.

За словами посадовця, біля Старого Салтова і населених пунктів поряд тривають бої.

«Ми не посилаємо туди організовані евакуаційні автобуси. Так, планували, але та військова обстановка, яку наразі маємо, не дозволяє нам це зробити», - сказав він.

Синєгубов закликав громадян чекати на офіційну інформацію.

«Якщо можна буде проїхати - ми обов’язково про це повідомимо. Потрібно чекати офіційних повідомлень від ОВА, від органів місцевого самоврядування чи військових», - підкреслив очільник ОВА.

Читайте також: Ті, хто вибрався з пекла

Старий Салтів — селище міського типу, центр Старосалтівської селищної територіальної громади Вовчанського району. Через селище проходить дорога Т 2104 у Вовчанськ (захоплений 24 лютого).

Салтів, розташований поблизу Печенізького водосховища, раніше був одним із найпопулярніших місць літнього відпочинку, тут багато баз відпочинку, яхт-клуби.

Як повідомлялося, 24 лютого російська федерація розпочала новий етап війни проти України – повномасштабне вторгнення, російські загарбники обстрілюють і бомблять міста та села України, вбивають мирне населення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-