У Харкові з'явилося графіті на честь захисників Маріуполя

У Харкові з'явилося графіті на честь захисників Маріуполя

Укрінформ
У Харкові з'явилося графіті на честь захисників Маріуполя, які протягом 70 днів протистоять російській армії.

Фото опублікував у Телеграмі харків'янин, ветеран полку «Азов», автор відомої кричалки про путіна Сергій Величко, передає Укрінформ.

«Героям, які захищають місто Маріуполь 70 діб. Воїнам, які створили неприступну фортецю у центрі Європи ХХІ століття. Оточеним, але не зламаним. Моїм друзям та побратимам», – підписав знімки Величко, який зараз захищає від ворога Харків.

Графіті «Азовсталь» зроблено у Київському районі Харкова, на вул. Академіка Павлова, на стіні гаражного кооперативу, який постраждав від російського обстрілу. Частини «Азов» і «Сталь» розділено отвором, який виник через обстріл, роблячи напис ще символічнішим: «Азов» – це «Сталь».

Читайте також: Зв'язок із захисниками Маріуполя на «Азовсталі» зникмер

Як повідомлялося, агресія росії викликала в Маріуполі одну з найбільших гуманітарних катастроф, у заблокованому місті щодня точаться важкі бої на території комбінату «Азовсталь». Боротися продовжують бійці полку «Азов», Нацгвардії, українська морська піхота та мотострілки.

3 травня в ефірі телемарафону командир 12-ї бригади оперативного призначення Нацгвардії України Денис Шлега, який знаходиться на території меткомбінату «Азовсталь», заявив, що там у дуже важких умовах – без необхідних медикаментів, без належного медичного забезпечення – перебувають близько 500 поранених.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-