Обстріли Харківщини: у Дергачівській громаді 30 тисяч мешканців залишилися без газу

Обстріли Харківщини: у Дергачівській громаді 30 тисяч мешканців залишилися без газу

Укрінформ
У Дергачівській громаді на Харківщині загарбники пошкодили газопровід, внаслідок чого 30 тисяч мешканців залишилися без газу.

Про це повідомив в ефірі національного марафону новин голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов, передає Укрінформ.

«Вчора вчергове було пошкоджено магістральний газопровід, і наші аварійні бригади працювали більше 12 годин під обстрілами для того, щоб не втратити тиск в домівках саме мешканців Харкова. Крім того, сьогодні вранці був пошкоджений через обстріли окупантів черговий газопровід в Дергачівському районі, і зараз в нас там 30 тисяч мешканців залишилися без газопостачання», - розповів Синєгубов.

Читайте також: Обстріли Харківщини: за добу одна людина загинула, восьмеро поранених

Він зазначив, що служби докладають максимум зусиль, щоб відновити газопровід.

Також голова ОВА розповів, що на околицях Харкова, які дуже постраждали від обстрілів, працюють енергетики.

«Там дуже мережі пошкоджені, вони високовольтні, і від них залежать багато населених пунктів і деякі райони міста Харкова. Але люди – аварійники, комунальники працюють під обстрілами, вони також знаходяться на своєму фронті», - зазначив Синєгубов.

Як повідомлялося, 3 травня російські загарбники обстріляли центр Харкова (Шевченківський і Київський райони). Отримали поранення двоє людей. Було пошкоджено Центральний парк культури та відпочинку, магазини, внаслідок обстрілу виникли пожежі. В області російські війська обстрілювали Руську Лозову, Дергачі, Золочів, Богодухів, Чугуїв, Барвінкове - поранено 6 осіб.

Читайте також: На Харківській ТЕЦ-5 заявили про призупинення роботи

24 лютого російські війська розпочали повномасштабне вторгнення в Україну. Вони обстрілюють та руйнують ключові об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з артилерії, реактивних систем залпового вогню, балістичних ракет, авіабомб.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-