Обстріл Харкова: у центрі міста горіли дитячі атракціони, гаражі та об'єкти торгівлі

Обстріл Харкова: у центрі міста горіли дитячі атракціони, гаражі та об'єкти торгівлі

Фото, відео
Укрінформ
Харківські рятувальники загасили пожежі в центрі міста, що почалися після російських обстрілів. За попередніми даними, одна людина поранена.

Про це повідомила у Фейсбуці пресслужба ГУ ДСНС у Харківській області, передає Укрінформ.

«3 травня близько 13:15 внаслідок ворожих обстрілів сталося декілька пожеж у центральній частині міста Харкова. Горіли гаражі, об'єкти торгівлі, а також дерев'яні конструкції дитячих атракціонів на території міського парку відпочинку. За попередніми даними, одна жінка отримала осколкові поранення», - йдеться в повідомленні.

Для ліквідації загорянь було залучено 7 одиниць пожежно-рятувальної техніки та 40 чоловік особового складу ДСНС. Усі пожежі вдалось загасити о 14:27.

Як повідомлялося, війська рф вдень 3 травня обстріляли центр Харкова, постраждав один із міських парків. Жителів районів Павлового Поля та Олексіївки влада закликала весь день не виходити з укриттів.

Читайте також: Обстріли Харківщини: за добу одна людина загинула, пошкоджені цивільні об’єкти

24 лютого російські війська розпочали повномасштабне вторгнення в Україну. Вони обстрілюють та руйнують ключові об'єкти інфраструктури, житлові райони українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню, балістичних ракет, авіабомб.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-