Обстріли Харківщини: за добу одна людина загинула, пошкоджені цивільні об’єкти

Обстріли Харківщини: за добу одна людина загинула, пошкоджені цивільні об’єкти

Укрінформ
На Харківщині за минулу добу внаслідок російських обстрілів загинула одна людина, пошкоджені цивільні об’єкти.

Про це повідомив у Телеграмі голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов, передає Укрінформ.

«За минулу добу російські окупаційні війська завдали по Харкову два удари із реактивних систем залпового вогню та здійснили один артилерійський обстріл. Від вогню постраждали цивільні об’єкти на Північній Салтівці. На Харківщині троє поранених: Харків – 2 особи, Чугуївський район – 1 людина. Також медики надають допомогу жителям населених пунктів, звільнених від окупантів», – повідомив голова ОВА.

За його інформацією, в Харківському районі через ранкові обстріли виникла пожежа на одному з підприємств. «Фабрика на період воєнного стану не працювала, приміщення зазнали значних руйнувань. На жаль, загинув 46-річний працівник, який на час обстрілів перебував на території», – повідомив Синєгубов.

Читайте також: У Харкові російськими обстрілами пошкоджені будинки, у Барвінковому - поранені двоє людей

По області окупанти протягом доби обстрілювали селище Золочів, міста Барвінкове, Дергачі, Чугуїв. Активні бойові дії тривають в Ізюмському напрямку.

Гуманітарний штаб, зазначає голова ОВА, доставляє допомогу до пунктів видачі у Харкові та громад області. За добу передали понад 57 тонн продуктів харчування. Крім харків’ян гуманітарну допомогу отримали у Малоданилівській, Новопокровській, Дергачівській, Зміївській, Донецькій та інших громадах.

Читайте також: На Харківщині окупанти створили «тортурний табір» у підвалі вокзалу

«Комунальні служби області продовують відновлювати критичну інфраструктуру. Зокрема, у Малій Рогані та Черкаській Лозовій відновлюють газопостачання та повернули газ у 500 домівок. Роботи з обстеження, ремонту та відновлення критичної інфраструктуру проводять щодня, без вихідних», – повідомив Синєгубов.

Як повідомлялося, 24 лютого російські війська розпочали повномасштабне вторгнення в Україну. Вони обстрілюють та руйнують ключові об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню, балістичних ракет, авіабомб.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-