Загроза ракетних ударів по Одесі залишається високою

Загроза ракетних ударів по Одесі залишається високою

Відео
Укрінформ
В Одесі у ніч на 3 травня не було ворожих обстрілів, але залишається дуже високою загроза ракетних ударів російських військ по місту з моря та Криму.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє у Телеграмі речник Одеської обласної військової адміністрації Сергій Братчук.

«Ніч в Одесі пройшла без обстрілів, а подовжена комендантська година - без грубих порушень. Водночас залишається дуже високою загроза ракетних ударів як з території тимчасово окупованого Криму, так і з боку російських кораблів. Ворог також намагається проводити повітряну розвідку, але зазнає значних втрат», - зазначив Братчук.

За його словами, сили оборони Одеської області утримують позиції і відстежують ситуацію, яка розвивається на території невизнаного Придністров'я.

Зі свого боку, представник оперативного командування «Південь» Владислав Назаров уточнив, що ворог продовжив 2 травня «руйнування мосту через Дністровський лиман, ударивши по ньому крилатими ракетами «Яхонт». А з окупованого Криму ракетою «Онікс», випущеною з комплексу «Бастіон», зруйнував житловий будинок в Одесі. 15-ти річна дитина загинула, ще одну неповнолітню із пораненням доставили в лікарню».

Полковник Назаров додав, що корабельне угруповання рашистів продовжує маневрування в північно-західній частині моря і несе загрозу ракетних ударів по півдню України.

У мерії Одеси повідомили, що після ліквідації пожежі в житловій будові внаслідок вчорашнього ракетного удару ворога на місці події працює слідчо-оперативна група ГУ НП в області.

Читайте також: Військові кажуть, що атака на Одесу здійснювалася ракетами та ударним дроном

Як повідомляв Укрінформ, ввечері 2 травня вороги завдали ракетного удару по об'єктах міської інфраструктури Одеси. Вибухом пошкоджено церкву УПЦ(МП).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-