Труханов закликав одеситів не повертатися до міста

Труханов закликав одеситів не повертатися до міста

Укрінформ
За час активної фази війни з Одеси виїхали близько 200 тисяч людей — переважно жінки та діти — але нині багато місцевих жителів повертаються, що робити поки зарано, бо небезпека нікуди не зникла.

Про це мер Одеси Геннадій Труханов сказав в інтерв'ю виданню LB, передає Укрінформ.

"На жаль, такі перспективи, що обстріли відбуватимуться частіше. Тому повертатися небезпечно. Ну, знаєте як - літо, море, всі хочуть відпочивати, занудьгували за своїм містом, за атмосферою і їдуть. Але ми говоримо, що їхати небезпечно: подумайте про дітей, про безпеку", - пояснив він та застеріг інших українців від поїздки на улюблений курорт.

Читайте також: Українська ППО збила ворожий безпілотник над Одесою

Крім того, мер зазначив, що звичного відпочинку через війну не буде: і узбережжя, і акваторія поблизу Одеси заміновані. Труханов розповів, що після затоплення російського крейсера Москва загроза з моря зменшилася, хоча й не зникла повністю.

Зараз захисники області активно зміцнюють сухопутні підступи до регіону, щоб росіяни не змогли дістатися Одеси з боку Вознесенська, Миколаєва та Херсона.

Читайте також: Ворог готує провокації в Одесі, намагаючись втягнути і жителів Придністров'я

Як повідомлялося, 30 квітня в Одесі затримали групу осіб, що планували влаштувати 2 травня масові заворушення, при обшуках у них вилучили зброю, гранати та заборонену символіку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-