Загарбники обстріляли село на Харківщині: загинула жінка, ще двоє  - поранені

Загарбники обстріляли село на Харківщині: загинула жінка, ще двоє - поранені

Укрінформ
На Харківщині, в Богодухівській громаді, внаслідок російського обстрілу загинула одна людина, ще двоє – поранені.

Про це повідомила в Телеграмі пресслужба Харківської обласної прокуратури, передає Укрінформ.

«За даними слідства, 1 травня 2022 року близько 11:30 військовослужбовці зс рф здійснили артилерійський обстріл Богодухівської об’єднаної територіальної громади. Внаслідок обстрілу пошкоджено автомобіль, в якому перебували троє людей. Жінка та чоловік отримали поранення. Інша жінка померла на місці», - сказано в повідомленні.

Досудове розслідування у двох кримінальних провадженнях почато за фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднаного за умисним вбивством (ч. 2 ст. 438 КК України). Досудове розслідування здійснюється слідчими Управління СБУ в Харківській області.

Читайте також: Ворог за добу обстріляв 14 населених пунктів у зоні ООС, поранені мирні жителі

Як повідомлялося, через інтенсивні обстріли російських військ, що почалися вранці 1 травня, жителів північних і східних районів Харкова просять без нагальної потреби не виходити протягом дня з укриттів. Також із ранку в області тривали обстріли Дергачівської та Золочівської громад.

24 лютого російські війська розпочали повномасштабне вторгнення в Україну. Вони обстрілюють та руйнують ключові об'єкти інфраструктури, житлові райони українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню, балістичних ракет, авіабомб.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-