Ворог за добу обстріляв 14 населених пунктів у зоні ООС, поранені мирні жителі

Ворог за добу обстріляв 14 населених пунктів у зоні ООС, поранені мирні жителі

Фото
Укрінформ
Упродовж минулої доби в районі ООС ворожих обстрілів зазнали 14 населених пунктів. Є постраждалі серед мирного населення.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомляє пресслужба операції Об’єднаних сил.

«Протягом минулої доби ворожих обстрілів зазнали 14 населених пунктів: Сєвєродонецьк, Рубіжне, Попасна, Лисичанськ, Гірське (Луганська обл.), Маріуполь, Авдіївка, Добропілля, Лиман, Очеретине, Дробишеве, Новосілка, Діброва, Піски (Донецька обл.). Варварські авіаційні удари, артилерійські та мінометні обстріли російських військ спричинили руйнування і значні пошкодження близько 16 житлових будинків та кількох соціальних об’єктів. Є постраждалі серед мирного населення», - йдеться в повідомленні.

Читайте також: «Окупанти проти українських добрив»: Кім - про обстріл на Миколаївщині

Як зазначається, унаслідок обстрілу росіянами українського міста Добропілля в Покровському районі постраждали троє малолітніх дітей — дівчатка 2015-2017 р.н.; також рвані, різані та інші травми російські військові завдали двом місцевим жінкам і двом чоловікам. Ще одна дитина 2007 р.н. зазнала осколкове поранення в смт Дробишеве Краматорського району. У результаті обстрілів міста Лиман поранено двох чоловіків.

В пресслужбі також повідомили, що вороги не припиняють нищення цивільної інфраструктури Донеччини і Луганщини. Зокрема, упродовж минулої доби внаслідок обстрілів пошкоджені дитячий садочок у Добропіллі та будинок культури в Лимані. Серед інших обстріляних об’єктів Донеччини — склади комбінату хлібопродуктів, ремонтна база, гаражі та поліційна станція.

Читайте також: Українська ППО збила ворожий безпілотник над Одесою

Як повідомляв Укрінформ, бойові втрати росії від початку повномасштабного вторгнення в Україні становлять орієнтовно 23500 загарбників. Крім того, з 24 лютого по 1 травня ворог втратив 1026 танків, 2471 бойову броньовану машину, 192 літаки, 155 гелікоптерів та іншу військову техніку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-