Сьогодні з Лисичанська евакуювали 26 осіб

Сьогодні з Лисичанська евакуювали 26 осіб

Укрінформ
Сьогодні з Лисичанська у напрямку Дніпра евакуювали 26 осіб.

Про це повідомив у Телеграмі голова Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай, передає Укрінформ.

"У перший день травня з Лисичанська евакуйовані 26 осіб. Всі вони прямують до Дніпра. Хочу відзначити, що у Лисичанську щодня є бажаючі виїхати подалі від відлуння "руського миру", - написав очільник ОВА.

Він пояснив, що містяни проживають на значній території - близько 95 кв. км, а тому не всі і не відразу дізнаються про безкоштовну евакуацію. А як тільки до віддаленого району дістається інформація про можливість безпечно виїхати - люди евакуюються.

Читайте також: Ворог випалює Сєвєродонецьк по квадратах, обстріли не припиняються

Як повідомляв Укрінформ, російські війська упродовж минулої доби 19 разів відкривали вогонь по житлових кварталах населених пунктів Луганської області.

На Луганщині масовані артилерійські обстріли витримали Сєвєродонецьк і Лисичанськ, Рубіжне та район Попасної. У Лисичанську перебито газогін.

Бойові втрати росії від початку повномасштабного вторгнення в Україні становлять орієнтовно 23500 загарбників. Крім того, з 24 лютого по 1 травня ворог втратив 1026 танків, 2471 бойову броньовану машину, 192 літаки, 155 гелікоптерів та іншу військову техніку.

Фото: Телеграм Сергія Гайдая

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-