росіяни завдали ще одного удару по Харкову: одна людина загинула, двоє постраждалих

росіяни завдали ще одного удару по Харкову: одна людина загинула, двоє постраждалих

Укрінформ
Військові рф завдали ще одного удару по одному із східних районів Харкова, внаслідок чого одна людина загинула, двоє постраждалих.

Про це в Телеграмі повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов, передає Укрінформ.

«Півгодини тому росіяни ще завдали ударів по одному із східних районів Харкова. 2 постраждалих, 1 людина, на жаль, загинула», - написав Синєгубов.

Він також повідомив, що внаслідок ударів в одному з населених пунктів Харківського району відбувся обвал будівлі: «За попередніми даними, у людей, яких врятували з-під завалів, - ушкодження незначні, тому потреби в госпіталізації немає. Станом на зараз у Харківському районі 4 поранених, 1 загиблий».

Читайте також: російські війська минулої доби завдали 11 артилерійських обстрілів по Харкову

Синєгубов зазначив, що інформація про постраждалих у Харківському районі ще уточнюється, медики екстреної допомоги та рятувальники ДСНС працюють на місці.

Як повідомляв Укрінформ, війська рф обстріляли селище міського типу Покотилівка у Харківському районі. Станом на 12 годину було відомо про трьох поранених і людей, яких діставали з-під завалів.

З 24 лютого відбувається масштабне російське вторгнення в Україну. Агресор обстрілює та руйнує ключові об'єкти інфраструктури, житлові квартали українських міст і сіл.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-