російські війська минулої доби завдали 11 артилерійських обстрілів по Харкову

російські війська минулої доби завдали 11 артилерійських обстрілів по Харкову

Укрінформ
На Харківщині за минулу добу, 27 квітня, внаслідок обстрілів російських військ загинула одна людина, 8 осіб отримали поранення.

Про це повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов у Телеграмі, передає Укрінформ.

«За минулу добу російські війська нанесли 11 артилерійських обстрілів по Харкову. Від вогню окупантів постраждали райони: Індустріальний, Київський райони. Артилерійські, мінометні та танкові удари ворог наносив також по Кулиничам. По області обстрілювали Дергачі, Золочів, Чугуїв. Противник застосовував РСЗВ, міномети 122 мм, ствольну артилерію. Унаслідок обстрілів росіян за добу по області 8 осіб поранені, 1 людина загинула», - повідомив Синєгубов.

Також він зазначив, що росіяни зранку знову обстрілюють Харківський район. Голова ОВА закликав без крайньої потреби не покидати укриття.

Читайте також: Обстріли Миколаївщини: за останню добу російські загарбники поранили 10 людей

Синєгубов поінформував, що рятувальники продовжують ліквідовувати боєприпаси. За добу знищили 53 снаряди, в тому числі і міни сповільненої дії у приватному секторі.

За даними голови, активні бої тривають в Ізюмі.

«Окупанти нарощують темпи, намагаються наступати у напрямках Сулигівка — Нова Дмитрівка та Андріївка — Велика Комишуваха. Наші Збройні сили мужньо тримають позиції!» - сказав Синєгубов.

Як повідомлялося, з 24 лютого триває повномасштабне російське вторгнення в Україну. Агресор обстрілює та руйнує ключові об'єкти інфраструктури, житлові квартали українських міст і сіл.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-