Розбомблений росіянами міст на Одещині відновлюють, рух припинений

Розбомблений росіянами міст на Одещині відновлюють, рух припинений

Укрінформ
Експлуатацію мосту через Дністровський лиман в Одеській області припинено, ведуться відновлювальні роботи.

Про це повідомив у Телеграмі голова Одеської обласної військової адміністрації Максим Марченко, передає Укрінформ.

"Сьогодні противник знову завдав удару по мосту через Дністровський лиман. Ведуться відновлювальні роботи. Експлуатація мосту зупинена", - сказав очільник ОВА.

За його словами, ворог не полишає намагань розірвати логістичний зв'язок між районом і рештою регіону та завдати удару по індустріальній сфері нашої країни.

Марченко зауважив, що зараз російська армія має величезні втрати на всіх напрямках, і окупантам украй необхідно продати власному народові бодай маленьку перемогу до 9 травня. Тому вони вдаються до постійних ракетних атак і намагаються розхитати ситуацію на кордонах.

"Але все, що вони тут отримають - це місце на дні Чорного моря поряд із крейсером "Москва", - запевнив керівник Одещини.

Читайте також: Загарбники знову вдарили ракетами по мосту через Дністровський лиман

Як повідомляв Укрінформ, російські війська 26 квітня завдали ракетного удару по Одеській області та влучили у міст через Дністровський лиман. Зранку 27 квітня загарбники знову вдарили ракетами по мосту.

АТ "Укрзалізниця" з 27 квітня обмежила маршрут прямування приміських поїздів на напрямку Одеса — Білгород-Дністровський: приміські поїзди прямують у сполученні Одеса — Кароліно-Бугаз — Одеса. На дільниці Кароліно-Бугаз — Білгород-Дністровський — Кароліно-Бугаз приміські поїзди курсувати не будуть.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-