В Одесі загинула відома спортсменка, в житло якої влучила ворожа ракета

В Одесі загинула відома спортсменка, в житло якої влучила ворожа ракета

Укрінформ
Унаслідок ракетного удару по одеській багатоповерхівці, вчиненого російським агресором 23 квітня, загинула віцечемпіонка Південного регіону з бодібілдингу Людмила Чернецька, а також її чоловік Богдан, що в момент вибуху перебували в квартирі четвертого поверху.

Про це повідомили кореспонденту Укрінформу в пресслужбі Одеської військової адміністрації.

«Внаслідок вибуху рашистської крилатої ракети, випущеної з акваторії Каспійського моря по одеській багатоповерхівці, загинула сімейна пара – Людмила та Богдан Чернецькі. Людмила була відомою спортсменкою - віцечемпіонкою Південного регіону з бодібілдингу», - уточнили в ОВА.

Читайте також: В Одесі розбирають завали будинку, в який влучила російська ракета

За словами однієї з подруг загиблої - Вероніки Кас, Людмила була вагітною, сім’я проживала в квартирі на четвертому поверсі багатоповерхівки.

Як повідомлялося, 23 квітня близько 14 год. крилата ракета влучила в житловий будинок на вул. Академіка Корольова, внаслідок чого загинули сім мешканців, у тому числі тримісячна дитина, ще 18 осіб зазнали поранень. Одного з мешканців будинку, якого не знайшли під завалами, правоохоронці оголосили в розшук.

Читайте також: В Одесі розшукують мешканця міста, тіло якого не знайшли після ракетного удару

Фахівці департаменту міського господарства Одеської мерії обстежили пошкоджену ракетним ударом багатоповерхівку і дійшли попереднього висновку, що будинок не буде визнано аварійним – пошкоджені конструкції будинку можна відновити.

Фото з архіву Вероніки Кас

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-