Над заводом «Азовсталь» у Маріуполі помітили чорний дим - Sky News

Над заводом «Азовсталь» у Маріуполі помітили чорний дим - Sky News

Фото
Укрінформ
Британський телеканал Sky News опублікував знімки, на яких над металургійним заводом «Азовсталь» у Маріуполі здіймається чорний дим.

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на сайт телеканалу.

«Густий дим піднімається над заводом "Азовсталь" у Маріуполі, де засів останній осередок українського опору», — зазначає Sky News.

Як повідомлялося, агресія росії спричинила у Маріуполі одну з найбільших гуманітарних катастроф. Загарбники бомблять беззбройних мешканців, блокують гуманітарну допомогу.

Із заблокованого російськими загарбниками Маріуполя загалом з 24 лютого евакуювалися на підконтрольну українській владі територію близько 150 тисяч мешканців, залишаються у місті ще близько 120 тисяч. Спроби евакуювати цивільних продовжуються.

Маріуполь продовжують боронити бійці полку «Азов», українська морська піхота, мотострілки.

Читайте також: Ворог обстрілює «Азовсталь» авіацією, артилерією і танками, намагається штурмувати – Арестович

Раніше командир 36-ї окремої бригади морської піхоти майор Сергій Волина, який захищає Маріуполь, звернувся до світових лідерів з проханням вивезти бійців та мирних жителів Маріуполя на територію третьої держави. Він повідомив, що серед бійців понад 500 поранених. Крім того, на заводі "Азовсталь" перебувають сотні цивільних. При цьому заступник командира полку "Азов" капітан Святослав Паламар заявляв, що захисники Маріуполя вважають неприйнятною пропозицію росії роззброїтися і здатися в полон, вони готові під гарантії третьої сторони евакуюватися зі стрілецькою зброєю, забравши поранених і тіла загиблих.

Фото: Sky News

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-