Львівщина готова прийняти ще 10 тисяч вимушених переселенців

Львівщина готова прийняти ще 10 тисяч вимушених переселенців

Укрінформ
На Львівщині готові прийняти ще 10 тис. вимушених переселенців у державних і комунальних закладах, і близько 600 - у приватному секторі.

Про це повідомив у Фейсбуці начальник Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький, передає Укрінформ.

"Ми готові розселити ще 10 тисяч людей у державних та комунальних закладах, приблизно 600 – у приватній сфері", - йдеться у повідомленні.

Козицький також поінформував, що за минулу добу в області розселили 309 людей, яких з дому прогнали воєнні дії рф. За офіційними даними, Львівська область від початку повномасштабного вторгнення прихистила 330 тисяч людей. Також значна кількість вимушених переселенців поселилась у рідних чи орендувала помешкання.

За кордон через пункти пропуску у Львівській області виїхали 10 тисяч людей за добу, від 24 лютого – 1 мільйон 781 тисяча.

Читайте також: Тимчасове житло для переселенців: Шмигаль розповів про рішення уряду

Поліція Львівщини 25 квітня опрацювала 1567 повідомлень про підозрілих осіб та об'єкти.

Тричі лунала сирена повітряної тривоги, але сили ППО відвернули загрозу повітряно-ракетних ударів.

Як повідомляв Укрінформ, в Україні після запровадження воєнного стану понад два мільйони осіб зареєструвались як внутрішньо переміщені особи. Найбільше людей після широкомасштабного воєнного вторгнення росії перемістилися до Львівської, Дніпропетровської, Полтавської, Вінницької та Київської областей.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-