ППО збила на підльоті до Одеси ворожу ракету, випущену з Криму

ППО збила на підльоті до Одеси ворожу ракету, випущену з Криму

Укрінформ
У понеділок, 25 квітня, підрозділ українських ППО знищив крилату ракету, випущену з Криму в напрямку Одеської області, інша ракета впала в Чорне море.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє в Телеграмі голова Одеської обласної військової адміністрації Максим Марченко.

«Сьогодні зі сторони окупованого Криму противник намагався нанести ракетний удар з берегового комплексу «Бастіон» по Одеській області. Одна з випущених ракет упала в море, а іншу збив підрозділ протиповітряної оборони ЗСУ ПО України», - зазначив Марченко.

Очільник області сказав, що 25 квітня провів зустріч з віцеспікерами сеймів Польщі та Литви, на якій обговорили теми будівництва житла для вимушених переселенців та підтримки України у наданні статусу кандидата у члени Євросоюзу.

Читайте також: Українська ППО знищила ворожий літак Су-34 на Харківщині

Як повідомлялося, 23 квітня ворог випустив з акваторії Каспійського моря по Одесі вісім ракет. Воїни зенітних ракетних підрозділів знищили три з них, інші ракети вразили військовий об’єкт та два житлові будинки. У результаті обстрілу загинули сім осіб, а ще 18 зазнали поранень. Крім того, українські ППО збили 23 квітня дві ворожі ракети, націлені на об’єкти порту «Південний».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-