У Донецькій області через обстріл сталася розгерметизація газопроводу - ДСНС

У Донецькій області через обстріл сталася розгерметизація газопроводу - ДСНС

Фото
Укрінформ
У місті Лиман Донецької області вранці у понеділок, 25 квітня, через потрапляння російського снаряда сталася розгерметизація газопроводу та його горіння, під час гасіння пожежі стався повторний обстріл, унаслідок чого рятувальник отримав поранення.

Про це поінформувала пресслужба ДСНС України у Телеграмі, передає Укрінформ.

«Сьогодні о 6:09 до Головного управління ДСНС у Донецькій області надійшло повідомлення про обстріл м. Лиман Краматорського району. Внаслідок попадання снаряду сталася розгерметизація газопроводу та його горіння. На місце події негайно були направлені рятувальні підрозділи Лиманщини», - уточнюється у повідомленні.

У ДСНС зазначили, що під час гасіння пожежі стався повторний обстріл, унаслідок якого командир відділення 95 Державної пожежно-рятувальної частини отримав осколкові поранення ноги. Рятувальнику надали первинну допомогу в Краматорську, і наразі тривають заходи щодо його транспортування до лікарні на Дніпропетровщині.

Читайте також: Загарбники щільно обстрілюють населені пункти на лінії розмежування - зведення ОВА

Як повідомляв Укрінформ, 24 лютого президент росії володимир путін розпочав повномасштабне вторгнення в Україну. Війська рф обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст та сіл з артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-