Загарбники щільно обстрілюють населені пункти на лінії розмежування - зведення ОВА

Загарбники щільно обстрілюють населені пункти на лінії розмежування - зведення ОВА

Укрінформ
У Донецькій області російські загарбники протягом доби щільно обстрілювали населені пункти на лінії розмежування, внаслідок чого загинули 5 людей, з них 2 дітей.

Як передає Укрінформ, про це ідеться у зведеній інформації обласних військово-цивільних адміністрацій про ситуацію в регіонах України станом на 8:00.

Відносно спокійно ніч минула у багатьох областях України: на Волині, у Закарпатті, на Рівненщині, в Івано-Франківській, Хмельницькій, Чернівецькій, Львівській областях, Одеській, Запорізькій, Вінницькій, Тернопільській областях, на Київщині, Житомирщині, Кіровоградщині, Черкащині, Сумщині та Чернігівщині.

Читайте також: Маріуполь – убите рашистами місто, яке залишилося тільки на фото

На Полтавщині вчора ввечері 9 ракет ударили по Кременчуцькому нафтопереробному заводу і Кременчуцькій ТЕЦ. Одна людина загинула, 7 постраждали. Всі пожежі локалізовані. Майже всі райони міста — без гарячої води.

На Дніпропетровщині - кілька повітряних тривог за ніч. Опівночі окупанти обстріляли з "Ураганів" Широківську громаду, що межує з Херсонщиною. Попали по околицях. Попередньо, ніхто не постраждав.

У Харкові вночі продовжилися обстріли із артилерії крайніх житлових кварталів міста. Інформація про постраждалих ще уточнюється, на ранок відомо про одного.

По області на Великдень протягом дня активно обстрілювали Чугуєв, Золочев та населені пункти районів.

Протягом доби по області 2 людини загинули, 11 поранені.

Читайте також: У Кременчуку ракети вдарили по ТЕЦ та нафтопереробному заводу, загинула людина

Вся Луганська область під потужними обстрілами росіян. Згоріли три багатоповерхівки та чотири приватних будинки. Через ворожий вогонь потрапили в ДТП або зайнялися декілька автомобілів, зокрема вантажних. Російська армія вже втретє влучила в нафтопереробний завод в Лисичанську.

На Донеччині загарбники щільно обстрілювали населені пункти вздовж лінії розмежування. Як наслідок — 5 загиблих цивільних, серед яких - двоє дітей.

З ночі обстріли тривають у Мар'їнській ТГ, Торецькій, поблизу Авдіївки і Лиману.

На ранок відомо про щонайменше одного загиблого та 4 поранених цивільних — у Лимані, у селищах Шандриголове і Середнє.

Читайте також: росія вбила в Україні 215 дітей

Маріуполь - без змін. Місто в блокаді. Українські військові утримують Азовсталь.

У Херсонській області ситуація напружена. Росіяни здійснюють обстріл населених пунктів області та в бік сусідніх областей. Херсонщина — на межі гуманітарної катастрофи.

На Миколаївщині російські загарбники обстріляли село Шевченкове, в результаті якого зайнялись приватні господарські будівлі. Наразі триває повітряна тривога.

Як повідомляв Укрінформ, російські війська із початку повномасштабного вторгнення вбили в Україні 215 дітей, ще 391 дитина отримала поранення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-