Режисер «Справжнього детектива» Фукунага передав корм для тварин харківського притулку

Режисер «Справжнього детектива» Фукунага передав корм для тварин харківського притулку

Фото
Укрінформ
Американський режисер Кері Фукунага, відомий своїми роботами «Справжній детектив» і «007: Не час помирати», разом із однодумцями передав допомогу харківському притулку.

Про це повідомила Харківська міська рада у Телеграмі, передає Укрінформ.

«Як зазначили у притулку, вони вдячні за допомогу з усього світу. Цього разу корм для тварин привезли американський кінорежисер Кері Фукунага (автор фільмів «007: Не час помирати» та «Справжній детектив»), американський продюсер Нейт Мук (продюсував фільми для HBO) та Хосе Андрес – шеф-кухар та засновник некомерційної організації «World Central Kitchen», яка займається організацією харчування після стихійного лиха», - йдеться у повідомленні міськради.

Кері Фукунага приїхав до України після повномасштабного російського вторгнення та надає волонтерську допомогу. У своєму Instagram він публікує історії того, що відбувається в українських містах.

Раніше, Кері Фукунага врятував собаку з-під завалів у місті Дергачі, що поблизу Харкова. 

Читайте також: У Вінниці притулок для тварин прийняв 45 котів та собак, евакуйованих з Маріуполя

24 лютого президент росії володимир путін розпочав повномасштабне вторгнення в Україну. Війська рф обстрілюють і руйнують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню, балістичних ракет, авіабомб.

Фото: https://www.instagram.com/wckitchen/

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-