У Львові понад 200 бомбосховищ обладнали Інтернетом

У Львові понад 200 бомбосховищ обладнали Інтернетом

Укрінформ
У Львові від початку війни «Домашній інтернет» від Київстару обладнали у 211 укриттях.

Про це повідомляє пресслужба Львівської міської ради, передає Укрінформ.

«Кожен із нас зараз робить свій внесок у наближення перемоги в цій війні, і наше головне завдання зараз – це забезпечувати громадян зв’язком – мобільним та фіксованим. Тому ми одразу запропонували свою допомогу в забезпеченні інтернетом бомбосховищ та підтримуємо наших колег-провайдерів, які також активно реалізовують цю ініціативу», – зазначив керівник департаменту фіксованого зв’язку Київстар Сергій Сухорук.

Для того, щоб підключили WI-FI в укритті, необхідно звернутись із запитом на електронну адресу wifi@kyivstar.net, вказавши свої контакти та адресу підключення. Технічний спеціаліст надасть оперативний зворотний зв'язок щодо можливості підключення та необхідний час для виконання запиту. Послуга надається безкоштовно.

Читайте також: Фахівці Київстар за два місяці війни ліквідували 48 тисяч аварій і провели інтернет у понад 800 укриттів

«Сигнали повітряної тривоги та перебування в укриттях, на превеликий жаль, стало нашою новою реальністю. У цей час як ніколи важливо залишатись на звʼязку зі своїми рідними та мати доступ до інформації. Ми вдячні компанії «Київстар» за виявлену ініціативу щодо забезпечення інтернету в укриттях Львова, а також закликаємо всіх провайдерів долучитись до цієї ініціативи», – зазначила начальник управління інформаційних технологій Львівської міської ради Олена Гунько.

Загалом Київстар підключив понад 700 бомбосховищ та укриттів у 38 містах України та готовий надавати послугу в кожному зі 124 населених пунктів, де є мережа «Домашній Інтернет».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-