Із Сєвєродонецька вдалося евакуювати 12 людей, до Рубіжного автобус не доїхав через обстріли – Гайдай

Із Сєвєродонецька вдалося евакуювати 12 людей, до Рубіжного автобус не доїхав через обстріли – Гайдай

Укрінформ
На Луганщині зранку у понеділок, 25 квітня, із Сєвєродонецька вдалося евакуювати 12 людей, до Рубіжного автобус не доїхав через обстріли російського агресора.

Як передає Укрінформ, про це у Телеграмі повідомив керівник Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай.

«Евакуація. 12 сєвєродончан прямують в безпечні міста. До Рубіжного автобус не доїхав через обстріли», - написав очільник області.

За його словами, все менше людей готові евакуюватися, автобуси щоранку чекають на мешканців області, проте їдуть до потягів напівпорожніми.

Він зазначив, що із Сєвєродонецька виїхали тільки 12 людей сьогодні, але є мешканці, які залишаються у обстрілюваному місті, а у Попасній та Рубіжному навпаки - хотіли б виїхати, але загарбники місцевих не відпускають і систематично обстрілюють евакуаційні автобуси.

«Сьогодні на під‘їзді до Рубіжного орки відкрили вогонь по автобусу, ніхто не постраждав, окрім транспорту. В нас - мінус один автобус», - заявив Гайдай.

Читайте також: Загарбники знеструмили нову Кремінську підстанцію – без світла вся Луганщина

Він нагадав, що на вільній Луганщині досі залишаються більше 60 тисяч населення.

Як повідомлялося, Луганщина постійно зазнає ударів з боку російської загарбницької армії різною зброєю - системами залпового вогню «Торнадо - С», «Град», авіабомбами та ін. У регіоні зруйновано багато житлових будинків, об’єктів інфраструктури, навчальних закладів, пошкоджені всі лікарні.

Фото: Телеграм Сергія Гайдая

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-