Гірські штурмовики зі 128-ої бригади показали, як відсвяткували Великдень

Гірські штурмовики зі 128-ої бригади показали, як відсвяткували Великдень

Фото
Укрінформ
Гірські штурмовики зі 128-ої окремої Закарпатської бригади ЗСУ показали, як відсвяткували Великдень на фронті.

Фоторепортаж із моментами святкування Великодня у різних підрозділах бригади опублікували у Фейсбуці 128-ї гірсько-штурмової бригади, передає Укрінформ.

"У світле свято Воскресіння Христового бійці 128 окремої гірсько-штурмової Закарпатської бригади, котрі захищають Україну в зоні бойових дій, приймали вітання від своїх рідних (дистанційно), командирів і бригадного капелана. Отець Андрій приїхав на передову, щоб освятити паски для наших воїнів, і хоча теперішній Великдень бійці відзначають далеко від своїх сімей, а в ролі лозових кошиків часто виступають захисні шоломи, свято від цього не є меншим", - йдеться у повідомленні.

Як 128 бригада відзначає Великдень / Фото: facebook.com/128brigade

Ще одна особливість цьогорічного Великодня, зазначили в бригаді, – гуркіт канонади від ворожої артилерії, через яку більшість освячень доводилося проводити в закритих приміщеннях.

Утім, незважаючи на такі воєнно-польові «родзинки», кожен боєць «Закарпатського легіону» отримав шматок смачної паски та інші традиційні великодні страви, які доставили на передову тилові підрозділи бригади, волонтери, рідні та близькі військових.

Читайте також: Великодню листівку Варфоломія прикрасили малюнком біженки з України

Як повідомляв Укрінформ, із початку війни з росією у 128-ій гірсько-штурмовій бригаді нагородили п'ятьох військових найвищою державною нагородою - званням "Герой України" або удостоїли ордену "Золота Зірка".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-