На Луганщині росіяни зруйнували сім будинків та втретє влучили в нафтопереробний завод

На Луганщині росіяни зруйнували сім будинків та втретє влучили в нафтопереробний завод

Фото
Укрінформ
росіяни 24 квітня зруйнували в Луганській області сім будинків та втретє влучили в нафтопереробний завод Лисичанська.

Як передає Укрінформ, про це керівник Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай повідомив у Фейсбуці.

«У православне свято в квартиру прилітає снаряд – від православного. Це ознака «руського миру» – вбивати та руйнувати, не думаючи, тільки виконуючи накази. У неділю вся область опинилась під потужними обстрілами росіян. Згоріли три багатоповерхівки та чотири приватних будинки», - написав Гайдай.

Через ворожий вогонь потрапили в дорожньо-транспортну пригоду або зайнялися декілька автомобілів, тому довелося рятували людей не тільки розбираючи завали, а й з-під побитих транспортних засобів.

«Російська армія вже втретє влучила в нафтопереробний завод в Лисичанську. Інформація щодо можливих наслідків перевіряється», - заявив Гайдай.

Найбільше від російської армії 24 квітня потерпали Лисичанськ, Сєвєродонецьк, Рубіжне, Гірське. В Лисичанську пошкоджені дві багатоповерхівки і два приватні будинки. У Сєвєродонецьку – багатоповерхівка і господарчі споруди. В Рубіжному та Гірському – будинки.

Читайте також: російські війська намагаються штурмувати Попасну

Як повідомляв Укрінформ, 24 квітня війська російської федерації активізували наступальні й штурмові дії на Сєвєродонецькому та Попаснянському напрямках.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-