російські війська намагаються штурмувати Попасну

російські війська намагаються штурмувати Попасну

Дані Генштабу
Укрінформ
російські війська ведуть штурмові дії населеного пункту Попасна Луганської області.

Як передає Укрінформ, про це Генеральний штаб Збройних сил України повідомляє у Фейсбуці.

За оперативною інформацією, станом на 6:00 25 квітня, противник проводить наступальні дії у Східній операційній зоні з метою розгрому угруповання Об’єднаних сил, встановлення повного контролю над територією Донецької і Луганської областей та забезпеченні сухопутного шляху між зазначеними територіями та тимчасово окупованим Кримом.

На Волинському, Поліському та Сіверському напрямках ворог активних дій не проводив, суттєвих змін в положенні та діяльності підрозділів противника, що забезпечує охорону українсько-білоруської та українсько-російської ділянок державного кордону України не виявлено.

На Слобожанському напрямку російські загарбники продовжують обстріли із ствольної артилерії та реактивних систем залпового вогню по населених пунктах Харків, Карасівка, Прудянка та Коробочкине.

У Генштабі ЗСУ повідомляють, що на напрямках Ізюм - Барвінкове та Ізюм - Слов’янськ ворог намагався провести штурмові дії, успіху не мав, здійснював обстріли в районах населених пунктів Велика Комишуваха, Вірнопілля та Нова Дмитрівка.

На Донецькому і Таврійському напрямках противник здійснював артилерійські обстріли позицій Збройних сил України. У Маріуполі ворог завдавав ракетно-бомбових ударів по позиціях українських військ на території заводу «Азовсталь». Веде штурмові дії населеного пункту Попасна.

На Південнобузькому напрямку ворог обстрілював позиції українських військ в районах населених пунктів Князівка та Миколаївка.

Читайте також: П'ять російських ракет ударили по інфраструктурі Полтавщини

Як повідомляв Укрінформ, військовослужбовці угруповання Об’єднаних сил упродовж минулої доби успішно відбили 7 атак ворога та знищили 13 танків, 3 артилерійські системи, 17 одиниць броньованої техніки, 4 бойові броньовані машини, збили 3 безпілотні літальні апарати типу «Орлан-10» тощо.

Фото: AA

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-