Унаслідок обстрілу Одеси загинула Валерія Глодан та її тримісячна донька

Унаслідок обстрілу Одеси загинула Валерія Глодан та її тримісячна донька

Фото
Укрінформ
Серед жертв ракетного удару по Одесі, якого 23 квітня завдали російські війська, - Валерія Глодан та її 3-місячна донька.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці написала її знайома Валерії Олена Поволяєва.

«Не можу повірити. Ми не були прямо друзями, але товаришували, це точно. Були колегами півтора року, тісно співпрацювали з цією чудовою, щирою та доброю дівчиною. У неї ж донька зовсім маленька. Була. Три місяці. І вона не вижила. Невимовно шкода. Хочеться кричати та лізти на стінку», - пише Олена.

Унаслідок ракетного удару загинула і мама Валерії.

Фотографії дружини та доньки розмістив у Фейсбуку чоловік Валерії, Юрій, який перед обстрілом вийшов у магазин.

«Рідненькі мої, Царство небесне! Ви в наших серцях!», - написав він.

Валерія родом з Херсона, в Одесі закінчила факультет журналістики, працювала піар-менеджеркою в низці компаній. «Вона завжди посміхалася і з радістю допомагала», - пише її знайома по університету.

На сторінці Валерії у Фейсбуці - фото з розбомбленої Бородянки, зокрема і знаменита шафка з півником. Жінка підтримувала волонтерів і протестувала проти війни.

Читайте також: Труханов - про обстріл Одеси: Зруйнований будинок загарбники назвали «військовим об'єктом»

«Услышьте!!! Его солдаты обстреливают с градов мирное население, поражают баллистическими и водородными ракетами жилые кварталы, детские дома, роддома Украины - наш дом! путин обезумел и машет ядерной ракетой», - такий пост розмістила Валерія 1 березня.

Невдовзі ракета путіна наздогнала її разом з донечкою.

Як повідомляв Укрінформ, станом на вечір суботи відомо про вісьмох загиблих та щонайменше 18 поранених унаслідок ракетного обстрілу Одеси російськими військами.

Читайте також: Зеленський назвав покидьками росіян, які обстріляли Одесу напередодні Великодня

Удар був завданий російською стратегічною авіацією з району Каспійського моря. Президент Володимир Зеленський у відеозверненні повідомив, що дві ракети українським захисникам вдалося збити, проте п’ять ракет ударили по мирному місту, у тому числі по житловому будинку.

Фото: Валерія Глодан, Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-